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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Meio-Norte; Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
07/11/2018 |
Data da última atualização: |
11/01/2024 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
COSTA, J. B.; SOUZA, H. A. de; MUNIZ, L. C.; SOUZA, I. M. de; MELO, M. D.; BRITO, L. de C. R. de; BRASIL, E. P.; BENICIO, J. dos S.; SIGNOR, D. |
Afiliação: |
JOAQUIM BEZERRA COSTA, CPACP; HENRIQUE ANTUNES DE SOUZA, CPAMN; LUCIANO CAVALCANTE MUNIZ, Universidade Estadual do Maranhão - UEMA; IVANDERLETE MARQUES DE SOUZA, Universidade Estadual Vale do Acaraú - UVA; MARIA DIANA MELO, Universidade Estadual Vale do Acaraú - UVA; LUCÉLIA DE CÁSSIA RODRIGUES DE BRITO, Universidade Federal do Piauí - UFPI; ELIMILTON PEREIRA BRASIL, Universidade Estadual do Maranhão - UEMA; JOSE DOS SANTOS BENICIO, CPACP; DIANA SIGNOR DEON, CPATSA. |
Título: |
Biological attributes in integrated crop-livestock-forestry (ICLF) systems in the Maranhão State Amazon, Brazil. |
Ano de publicação: |
2018 |
Fonte/Imprenta: |
In: WORLD CONGRESS OF SOIL SCIENCE, 21., 2018, Rio de Janeiro. Soil science: beyond food and fuel: proceedings. Rio de Janeiro: SBCS, 2018. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
This research aimed to determine the levels of MBC and MBN of the soil microbial biomass in six agricultural management systems. |
Palavras-Chave: |
ILPF; Lavoura-pecuária-floresta; Manejo de solo; Massa microbiana; Qualidade do solo; Sistemas integrados. |
Thesagro: |
Matéria Orgânica; Solo. |
Thesaurus Nal: |
Organic matter; Soil. |
Categoria do assunto: |
P Recursos Naturais, Ciências Ambientais e da Terra |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Meio-Norte (CPAMN) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Unidades Centrais. |
Data corrente: |
10/06/2002 |
Data da última atualização: |
30/03/2023 |
Autoria: |
BRITO, E. S. de; NARAIN, N. |
Afiliação: |
Edy Sousa de Brito, Universidade Federal da Paraíba - UFPB/Departamento de Tecnologia Química e de Alimentos; Narendra Narain, Universidade Federal da Paraíba - UFPB/Departamento de Tecnologia Química e de Alimentos. |
Título: |
Physical and chemical characteristics of sapota fruit at different stages of maturation. |
Ano de publicação: |
2002 |
Fonte/Imprenta: |
Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 37, n. 4, p. 567-571, abr. 2002 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Notas Científicas.
Título em português: Características físicas e químicas do fruto da sapota em diferentes estádios de maturação. |
Conteúdo: |
In the present work, the physical and chemical characteristics in three stages of maturation of sapota (Manilkara zapota L.P. Royen) fruit were studied as well as its post-harvest behavior during storage at ambient and refrigerated conditions. With the advance of maturation, the concentration of the reducing sugars increased while the total acidity and tannin contents decreased. The fruits which did not have their pedicel removed during the post-harvest presented the storage time superior when compared with the fruits having their pedicels removed. The fruits stored under refrigeration had higher weight retention as compared to the fruits stored under ambient conditions. |
Palavras-Chave: |
Analysis; Post-harvest; Quality. |
Thesagro: |
Análise; Armazenamento; Pós-Colheita; Qualidade. |
Thesaurus NAL: |
storage. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/AI-SEDE/22443/1/0567.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Unidades Centrais (AI-SEDE) |
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